sekce_heureka_recenze

sekce_heureka_recenze - Kočárky, autosedačky, postýlky, chodítka, jídelní židličky, lehátka,hračky.

kocarek.cz
Počet položek: 0 0,- Kč

Recenze obchodu

05.10.2018

cena akční sleva online dostupnost u autosedačky Cybex 3 roky záruka doprava zdarma

26.09.2018

skvělý přístup, rychlost dodání

22.09.2018

Rychlé odeslání zboží, super cena.

21.09.2018

Jsem spokojena jak s vyberem zboží tak s dodáním, určite doporučují.

19.09.2018

Rychlost dodání - velká výhoda.

18.09.2018

Rychlost dodání zboží

V obchodě jsme koupili kočárek, vše bylo v naprostém pořádku, dorazil velmi brzy, naprostá spokojenost.

13.09.2018

rychlost dodání skvělá komunikace velký sortiment zboží

11.09.2018

Naprostá spokojenost, rychlé dodání.

11.09.2018

spokojenost, rychlost

07.09.2018

vše v pořádku

05.09.2018

Vstřícné a rychlé jednání, skvělé ceny

03.09.2018

Velice rychlé zpracování objednávky

03.09.2018

rychlé jednání přehledné stránky velký výběr zboží pěkné zboží celkově výborné jednání obchodu

Upřímně doporučuji, rychlé jednání, super přístup, ochota vyjít vstříc zákazníkovi. Za mě TOP.

02.09.2018

ochotná komunikace, rychlé dodání

30.08.2018

Kvalitní a přitom levné zboží

Kvalitní a přitom levné zboží, rychle doručeno

30.08.2018

rychlá reakce na podněty

27.08.2018

Rychlost vyřízení objednávky. Snaha o příznivou cenu. V případě dotazu ihned obchod komunikuje.

25.08.2018

Výhodné ceny, dárky, volba dopravy

25.08.2018

Osobitější komunikace Poradili mi ochotně po telefonu Ráda zde chodím nakupovat, spoustu zboží z eshopu si můžu prohlédnout osobně

Jednou mi nevyhovovala postýlka v místnosti, velmi rychle a ochotně jsme ji vyměnili u prodejce za jinou.

25.08.2018

Nemám co bych vytkla, zatím jsem s nákupem spokojená

25.08.2018

Dobré, spokojen s cenou zboží

Nakupoval jsem zde poprvé, ale zboží dorazilo v pořádku a rychle. Nemám co vytknout.

25.08.2018

Profesionální přístup Velký výběr

Rychlé vyřízení a milý personál, ráda zde nakupuji.

24.08.2018

Jako vždy, vše v naprostém a dokonalém pořádku :-)

23.08.2018

můj první nákup, spokojenost

o žádných nevím

21.08.2018

Rychlé vyřízení objednávky Rychlá komunikace po telefonu

21.08.2018

Zboží mi bylo doručeno velice rychle. Naprostá spokojenost.

18.08.2018

Nenabizi platbu kartou

13.08.2018

Blesková rychlost dodání Přehledný e-shop

10.08.2018

Rychle dodane

10.08.2018

Po vyplnění objednávky se mi do 30minut ozvala paní, která mi objednávku potvrdila. Což mě příjemně překvapilo.

06.08.2018

Možnost objednání z domova a klidný výběr

05.08.2018

rychlá reakce obchodu i telefonicky

03.08.2018

Milý a ochotný přístup Možnost si zboží prohlédnout osobně Rychlost připravení zboží k vyzvednutí

žádná není, jsem s pokojen

Vybraná postýlka je skvělá, dá se snadno složit/rozložit a váha je přijatelná. Super je systém pojistky proti samotnému složení rozložené postýlky. Co se týče obchodu, ochotně v obchůdku poradí a pomůžou s výběrem zboží, co není skladem bez problému objednají. Překvapil mě velký výběr zboží přímo na prodejně.

01.08.2018

Rychle dodani

31.07.2018

skvělý výběr skvělé ceny rychlé doručení

29.07.2018

Super, jeden den jsem objednala, druhý den jídelní židlička dorazila. Jsem naprosto spokojená

23.07.2018

Rychlost dodání, vstřícná komunikace

Děkujeme moc Mirku :-)

22.07.2018

Nejlepší cena na trhu. Rychle doručení - fakt expres

Spokojenost :-)

Děkujeme Ivetko :-)

20.07.2018

- přehlednost int. stránek - skvělé ceny -perfektní přístup k zákazníkovi - přestože toto byl můj první nákup zde, tak jsem maximálně spokojena

- nevím

Maximální spokojenost.

20.07.2018

Skvely pristup, rychlost dodani - skvela komunikace - proste super e-shop!

20.07.2018

zboží dorazilo vpořádku a včas

20.07.2018

Nejlepsi ceny Rychle dodani Skvela komunikace

16.07.2018

Rychlá reakce na dotazy

Dlouhá doba dodání zboží

Zklamalo mě, že zboží mělo být dostupné za 2-3 dny a nakonec sme museli 2x volat a zjišťovat, co se děje.Prvně bylo slíbeno, že zboží určitě bude zasláno a následující týden sme museli volat znovu, kde nám bylo sděleno další 2-3 dny.

14.07.2018

Dobre ceny a vyber

01.07.2018

Rychlost dodání Cena zboží Komunikace obchodu

26.06.2018

Nakupovala jsem zde poprvé a vše v pořádku.

20.06.2018

Rychlost, dobrá komunikace, široký sortiment, dobré ceny, ověřený eshop. Možnost přepravce PPL (můj nejoblíbenější) a platby kartou.

První zkušenost, vše klaplo, eshop reagoval i na mou poznámku v objednávce a komunikoval se mnou.

18.06.2018

Milé jednání, vše proběhlo v pořádku, mohu jen doporučit.

11.06.2018

zboží mi bylo doručeno podle mého přání na k vyzvednutí na poštu, i když to obchod nemá v nabídce, dorazilo v pořádku, plná spokojenost, Děkuji.

10.06.2018

Velmi rychlé dodání, naprostá spokojenost.

08.06.2018

Neskutečná rychlost dodání Po objednávce obratem kontaktování telefonicky s upřesněním Část objednávky dle dohody zaslána na fakturu k následnému zaplacení Možnost platit kartou u řidiče je obrovské plus pokud váháte u prvního nákupu Akční cena a dárek k objednávce už byl více než bonus

Všem vřele doporučuji a zpětně mě i mrzí, že už vše pro miminko mám nakoupeno a obchod jsem neobjevila dřív, obzvlášť když porovnám s přístupem a lhůtami dodání jiných velkých internetových obchodů.

04.06.2018

Vše bylo doručeno. Obchod doporučuji.

03.06.2018

Velmi rychlé dodání, zboží v perfektním stavu

Obchod nezaslal upozornění o odeslání zboží

24.05.2018

Veľmi ochotná predávajúca,

S nákupom máme dobré skusenosti a aj servisom potom, nakoľko v autosedacke ktorú sme kúpili sa malému nepáčilo a chceli sme ku vymeniť. Servis okolo výmeny sedačky bol rychly a bezproblémový. Boli sme veľmi spokojní.

24.05.2018

Přijatelné ceny, rychlé dodání, dobrá komunikace obchodu

22.05.2018

kladný

19.05.2018

Rychlé dodání.

Jednoduché objednání, rychlé dodání

18.05.2018

Jsem 100% spokojená , ochota ,super komunikace určitě doporučuji všem

12.05.2018

rychle vyřizeni objednavky

08.05.2018

Telefonicky me kontaktovali, ze bohuzel vyrobek v dane barve mnou zadany byl poskozen. Nabidnuty mi byly jine barevne varianty. Velmi me prekvapilo, ze nez vyrobek odeslou zkontroluji jeho stav.

Spokojenost, sviznost jednani i vyrizovani objednavky.

05.05.2018

Pouze dobré zkušenosti, rychlost dodání.

03.05.2018

Perfektní komunikace, rychlost dodání zboží

Neznám

24.04.2018

Kvalita Cena Doprava zdarma Krásné zboží Přehlednost

22.04.2018

Vše OK

18.04.2018

zboží mi bylo doručeno v pořádku, jsem spokojena. kočárek přišel o pár dní později z důvodu, že nebyl na skladě, ovšem byla dobrá komunikace ze strany obchodu a byla naúčtována sleva za omluvu. Tudíž spokojenost. Vřele doporučuji.

17.04.2018

rychlé dodání, kvalitní zboží

13.04.2018

Naprostá spokojenost zboží dorazilo v pořádku za 2 dny po objednání.

13.04.2018

zboží bylo rychle doručeno

12.04.2018

Výbornej obchod, k dětské autosedačce jsme dostali nejen avizovanej dárek, ale navíc nás v krabici mile překvapil a rozesmál sáček se Štramberskými uchy :D

11.04.2018

Super obchod, vše došlo jak mělo!! Doporučuji

09.04.2018

velice rychlé dodání

08.04.2018

Rychlé jednání a doruceni

08.04.2018

Velký výběr Rychlost vyřízení objednávky a jejího doručení. Zboží jsem obdržela za méně než 24hod od objednání

07.04.2018

Kvalitní zboží a rychlé dodání.

Spokojenost,rychlé dodání a celkově super nákup.

06.04.2018

Všechno v naprostém a dokonalém pořádku :-)

31.03.2018

Super jednání, mé zboží již neměli, bylo mi nabídnuto nové, za stejnou cenu. ;)

28.03.2018

Výborný zkušenosti s obchodem mohu jen všem vřele doporučit : )

27.03.2018

Telefonická domluva úžasná - všechno hned rychle zařídili, připravili a odeslali, i když jsem zboží objednávala v pátek odpoledne a chtěla ho mít na druhém konci republiky v pondělí. Vyšlo to a byli ještě příjemní a v pohodě. Za mě fakt super zkušenost.

25.03.2018

Výhodné ceny

Nedostala jsem informaci o odeslání objednávky.

25.03.2018

rychlé dodání dobírka zdarma

nic

23.03.2018

Rychle dodani Zboží odpovídá popisu

22.03.2018

Neskutečná rychlost, vše proběhlo v nejlepším pořádku.Všem doporučuji :-)

21.03.2018

Skvělá komunikace

19.03.2018

Super ceny, skvělá komunikace, rychlé dodání

Tento obchod všem mohu jen a jen doporučit...neváhejte!

Děkujeme RADUNKO, jste ÚŽASNÁÁÁÁ :-)

19.03.2018

Již 3. nákup a opět naprosto bez chyby :-) rychlá komunikace i přes mail, rychlé vyřešení individuálního požadavku, zboží bylo odesláno ještě v den objednání. Doručeno hned následujíci den. Naprostá spokojenost :-)

Moooc děkujeme Lucinkooo, jste fajn :-)

18.03.2018

diky moc, super komunikace a jako milý bonus Štramberské uši :-) tech bych si objednala jeste par pytlíků. Díky

Děkujeme mooc Janičko. Dobrotu zítra odesíláme, nechte si chutnat :-)

18.03.2018

Skvělá komunikace, rychle vyřízená objednávka. Autosedačka super, vřele doporučuji.

Děkujeme Jitunko :-)

18.03.2018

Příjemná komunikace s paní na uvedeném kontaktu Zboží bylo doručeno rychle a v pořádku

Solidní jednání, domluvené záležitosti ohledně zboží a jeho dodání byly dodrženy, určitě doporučuji tento obchod.

Bohoušku, děkuji moc. Erika :-)

18.03.2018

Skvělá komunikace, ochota

Děkujeme Klárko :-)

18.03.2018

rychlý a kvalitní obchod, dobrá cena

Děkujeme moooc Vendulko :-)

15.03.2018

Rychlé dodání

Děkujeme Táničko :-)

12.03.2018

rychlost, solidnost, vstřícnost, ochota řešit vše ihned a k plnéspokojenosti zákazníka, k nákupu dárky-za mě ta nejlepší zkušenost

Martinko, ani nevíte jakou radost jste holkám udělala. Děkujeme :-)

11.03.2018

Výběr Ceny Dodací lhůty

Děkujeme moc Pavle :-)

09.03.2018

Super rychle doruceni.

Děkujeme Janičkooo :-)

08.03.2018

bez problému, expres dodání

Děkujeme Jakube :-)

08.03.2018

Příznivé ceny, přehlednost webových stránek, dobrá komunikace a vstřícnost k zákazníkovi.

Děkujeme Leničko :-)

06.03.2018

rychlé odeslání zboží skvělá komunikace

Děkujeme Lukáši...

05.03.2018

Rychlé dodání

Vše přišlo v naprostém pořádku a do druhého dne od objednání, super domluva. Obchod moc doporučuji

Děkujeme Linduško :-)

05.03.2018

rychlé vyřízení skvělé jednání při výměně zboží

Děkujeme Kateřinko :-)

02.03.2018

Skvele ceny Prehlednost

Díky Lukáši...

Copyright © www.kocarek.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.kocarek.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace