Počet položek: 0 0,- Kč

Recenze obchodu

17.01.2021

Rychlé jednání Příjemné prodávající Nevzali hovor, ale do pár minut volali sami zpět Nízké ceny

16.01.2021

Pěkné barvy ( do modra) i materiál potahu veškeré polohování jde lehce ovládat

zatím nic

Sedačka je pěkná, podle mých představ, jde opravdu velmi dobře polohovat a potah je barevně jako na obrázku mám odstíny modré.

15.01.2021

Velmi rychlé doručení

15.01.2021

Rychlé dodání

14.01.2021

vše ok

14.01.2021

Bez problému Rychlé dodání

13.01.2021

Dobré ceny Rychlost dodání i ve vánočním termínu Dobírka bez doplatku

13.01.2021

Rychle dodání

13.01.2021

extrémně rychlé doručení, sedačku jsem měl k převzetí za méně než 24 hod (druhý konec ČR) zboží přesně odpovídá fotkám a popisu výborná komunikace ze strany obchodu

žádnou nenacházím

Extrémně rychlé doručení zboží (osobně jsem se s rychlejším nesetkal - nepočítám kurýra za příplatek), kvalitně zabaleno, stejně tak komunikace ze strany obchodu byla velmi rychlá.

13.01.2021

komunikace ceny

nevychytaná inventura

Objednávku jsem dělal 29.12.2020, e-mail s informaci o odeslání zboží přišel ihned druhý den. Ve skutečnosti bylo zboží odesláno až 8.1.2021 (tj.o 10 dní později). Celé zdržení proběhlo kvůli inventuře skladu. O té jsem se předem nikde nedozvěděl. To bylo umocněno nepravdivým mailem o datu odeslání zboží.

12.01.2021

dobré ceny komunikace obchodu přehlednost

12.01.2021

Rychlé vyřízení objednávky, vše bylo v pořádku Dobrá cena

12.01.2021

Velice ochotny prodejce! Zboží dorazilo v pořádku a dobře zabalené.

Žádnou nevýhodu jsem neobjevil.

11.01.2021

rychlost dodání

08.01.2021

nejlepší cena na internetu

07.01.2021

nejlepší cena

06.01.2021

Kočárek Doris je pěkný , malá si ho každý den užívá máme i panenku Doris tak je spokojená . Obchod doporučuji .

06.01.2021

super rychlost a krásné zboží

05.01.2021

nejlepší cena

04.01.2021

doporučuji

03.01.2021

Zavolala jsem a domluvila si podrobnosti.

03.01.2021

Druhý den byl kočárek doručen!

03.01.2021

Ochota, rychlost dodani. Spokojenost 100%.

01.01.2021

Rychlost dodání Zboží skladem

01.01.2021

cena, rychlost doručení

dobrá komunikace s obchodem

31.12.2020

Velmi rychlé dodání zboží Cena

31.12.2020

Rychle a bezproblémové. Naprostá spokojenost. Platba kartou , velký výběr

Žádná

Naprostá spokojenost.

29.12.2020

cena rychlost

28.12.2020

Rychlé doručení,

27.12.2020

Komunikace Rychlost odeslání

25.12.2020

Vynikající ceny Zajímavý sortiment

Starší a ne moc přehledný e-shop Slabá informovanost o stavu objednávky

Zboží nám bylo doručeno, ale abych se dozvěděl o stavu objednávky, musel jsem zavolat. Do e-mailu přišlo jen oznámení o vytvoření objednávky, nic víc. V e-shopu i po 2 týdnech od objednání stále svítí, že obj. je přijata, přičemž už byla dávno doručena. E-shop není responzivní, takže s prohlížením na telefonu se rozlučte. Myslím, že je nejvyšší čas zvolit modernější e-shop platformu, která odpovídá dnešním trendům.

23.12.2020

Kvalitní kocarek Rychle doruceni

23.12.2020

Doporucuji, rychlé a ochotné jednání. Původní objednávka přišla ve velmi porušeném stavu, vinou České pošty. Po obdržení zboží zpět do obchodu volala ochotná paní a nové zboží obratem odeslali zpět k nám.

22.12.2020

Reakce obchodu na objednávku je rychlá, kominukace v pořádku. Nemám co vytknout.

22.12.2020

Výborná komunikace Super ceny

Nic

21.12.2020

nic

vše přišlo ok

21.12.2020

kvalitní výrobek + doba dodání

20.12.2020

rychlé doručení a super cena

19.12.2020

vše ok

19.12.2020

přístup eshopu

18.12.2020

Rychlé zpracování objednávky

17.12.2020

Nákup z domova

Spokojenost ,Dobrá komunikace, rychlé a bezproblémové doručení

17.12.2020

nejlepší cena na internetu

17.12.2020

cena

Vše přišlo v pořádku.

17.12.2020

produkt kvalitní cena

17.12.2020

Rychlost a výborná komunikace

Děkujeme za pěknou recenzi :) Mějte krásné a pohodové svátky

17.12.2020

Rychlost a spolehlivost.

Moc nás těší vaše spokojenost. Děkujeme :)

16.12.2020

rychlost doručení top cena

Děkujeme, Klári. Vaše hodnocení nás velmi teší :)

15.12.2020

Perfektni jednani, zbozi doruceno rychle, zabaleno, nic nechybelo

Děkujeme Vám moc za recenzi. Mějte pohodové svátky :)

14.12.2020

kvalitní výrobek Komunikace ze strany eshopu

nic

Děkujeme za Vaše hodnocení.

14.12.2020

cena Přišlo do dvou dní

Rychlost + cena. doporučuji

Děkujeme za Vaše hodnocení našeho e-shopu.

13.12.2020

S obchodem mám výborné zkušenosti. Jen mě vadilo, že obchod nedává vědět, že je zboží již uhrazené a kdy zboží budou zasílat jako jiné obchody. Byla jsem z toho nervózní, tak jsem poslala mail, na který mi bylo obratem odpovězeno.:)

Děkujeme za Vaše hodnocení a podnět k dalšímu zkvalitňování našeho e-shopu. Mějte pohodové svátky :)

13.12.2020

- cena - dárek k nákupu - doprava zdarma - rychlost dodání - komunikace obchodu Nestandardní postup při dodání zboží. Autosedačka byla položena u vchodových dveří bez jakéhokoliv upozornění... Za toto chování však obchod samozřejmě nemůže, ale přepravní společnost.

Děkujeme, Michale, Vaše hodnocení nás velmi těší. Jsme moc rádi, že jste s námi spokojen. To je nejvíc :))

11.12.2020

nejlepší cena na internetu

09.12.2020

kvalitní výrobek komunikace

09.12.2020

rychlé vyřízení zásilky paní při konzultaci telefonem velmi milá a příjemná, vše vysvětlila

Byl to můj první nákup v tomto obchodě a mohu doporučit. Jsem maximálně spokojená, přívětivý obchod. Děkuji

08.12.2020

rychlost při vyřízení objednávky vřele doporučuji

07.12.2020

rychlost dodání výborná komunikace

07.12.2020

Dodáno velmi rychle (následující den)

07.12.2020

obdrženo do 2 dnů cena

07.12.2020

Rychlé dodání, vše proběhlo v pořádku

05.12.2020

Vstřícní, rychlí. Komunikace v pořádku.

02.12.2020

Rychlé vyřízení objednávky Výborná komunikace

02.12.2020

nej cena rychlost

01.12.2020

doručeno do 2 dní cena

30.11.2020

bezkonkurenční cena komunikace

29.11.2020

top cena

29.11.2020

objednané zboží bylo doručeno

28.11.2020

Je to první zkušenost s tímto obchodem, spokojenost.

27.11.2020

skvělý produkt top cena

27.11.2020

Dobrá cena Dobrá komunikace

Děkujeme, Ani, za vaší recenzi. Mějte pohodové svátky :)

27.11.2020

Rychlé vyřízení

Žádné

Lenko, moc Vám děkujeme za vaší recenzi. Jsme moc potěšeni :)

26.11.2020

Velice rychle dodání Super komunikace Sedačka perfektně zabalená

Nic mě nenapadá

komunikací obchodu skrz mail v neděli jsem opravdu nečekala :)

Pavlinko, děkujeme za krásné hodnocení. Jedeme NONSTOP :))

26.11.2020

skvělý výrobek přišlo obratem

Žanet, také Vaše hodnocení nás moc těší. Mějte se moc fajn :)

25.11.2020

dodáno do 2 dnů výběr

Děkujeme za vaší recenzi, Josefe. Moc jste nás potěšil :))

25.11.2020

Rychlé a vstřícné jednání

Zdeni, moc Vám děkujeme za krásnou recenzi :)

24.11.2020

Byla jsem překvapená jak byla autosedačka rychle dodána. Dobrá cena

Ivet, děkujeme i Vám za pěkné hodnocení. Mějte se moc fajn :))

24.11.2020

obrovský výběr super cena

Patriku, moc Vám děkujeme za krásnou recenzi. Jsme moc potěšeni :)

24.11.2020

Všechno naprosto super! Dávám jedničku.

Nic.

Děkujeme za Vaší recenzi.

23.11.2020

Zboží přišlo včas a v pořádku

Velmi Vám děkujeme za krásnou recenzi :)

22.11.2020

doručeno do 2 dnů

Super servis

Děkujeme, děvčata se i v této ukvapené době velmi snaží :))

22.11.2020

skvělý výběr cena

Děkujeme, Tamaro. Vaše recenze nás velmi těší. Budeme se těšit příště :))

21.11.2020

příkladná komunikace nejlevnější na internetu

Děkujeme, Rosťo. Moc nás těší Vaše spokojenost :)

21.11.2020

nejlepší cena na internetu rychlost dodání

Marie, moc Vám děkujeme za krásné hodnocení :)

21.11.2020

Super rychlost dodání Perfektně zabaleno Komunikace obchodu

Nemám co vytknout

Jeden den jsem objednala, hned ten samý den mi přišel e-mail, že zboží odesílají a za dva dny bylo zboží doma. Jednalo se o autosedačku, která přišla perfektně zabalená, v absolutně netknuté krabici. A jako dárek kapsář. Takže za mě velká spokojenost.

Děkujeme Vám za hodnocení. Jsme moc rádi, že jste maximálně spokojená :))

20.11.2020

Super domluva Zbozi dobre zabalene 5*

Doporucuju

Honzo, moc Vám děkujeme :)

20.11.2020

Nejlevnější cena Doručení bez problému

Zatím berounského ani nevyzkoušené takže nemohu hodnotit.

Zdeni, moc Vám děkujeme za krásnou recenzi. Mějte se moc fajn :))

19.11.2020

Skvělá komunikace

Děkujeme za vaše hodnocení .

19.11.2020

top cena skvělý výběr

Děkujeme Vám moc za vaší recenzi :)

19.11.2020

komunikace - nepřišel ani mail, že bylo odesláno, že mám zboží čekat vůbec nic

17.11.2020

Nic

Rychlé vyřízení objednávky vše přišlo tak jak bylo nabízeno. Obchod mohu jen doporučit.

Jsme moc potěšeni, že jste s náma spokojená :)

16.11.2020

Jsem velmi spokojená s kočárkem, cenou a příjemným personálem, určitě doporučuji :)

Teri, moc děkujeme a budeme se těšit příště :))

15.11.2020

rychlost dodání cena

Děkujeme Vám, Pavlíno. Jsme rádi, že jsme Vás potěšili :)

13.11.2020

rychlé vyřízení objednávky

Moc děkujeme za vaší recenzi :)

12.11.2020

Byla jsem spokojená.

Také Vaše recenze nás moc těší a budeme se těšit příště :)

12.11.2020

Rychlé doručení bez poškození a jak přislíbeno i s dárkem

Moc děkujeme za Vaší recenzi a jsme velmi rádi, že jste spokojená :))

12.11.2020

Rychlost dodání Doprava zdarma

Vaše hodnocení nás velmi těší. Mějte se moc fajn :)

12.11.2020

Kvalita zboží (kočárek) Rychlé objednání a dodání Doprava zdarma

Děkujeme, i Vaše recenze nás velmi těší :)

06.11.2020

Rychlý nákup-expedice , dobrá cena, zboží se mi líbí, vše OK vč. přepravce-řidič ochotný. Zboží bylo doma velmi rychle.

Paráda, jsme moc rádi, že jste spokojená :)

06.11.2020

Bezproblémové,rychle doruceni

Děkujeme moc za recenzi, velmi nás to těší :))

Copyright © www.kocarek.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.kocarek.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace